Vict Informatici Vestiging

Interieurbouw

U bent aannemer en leidt een bouwbedrijf. U stuurt uw medewerkers aan binnen diverse projecten, onderhandelt met klanten, vraagt prijzen aan, maakt offertes en ramingen. U calculeert en plant uw projecten, registreert de uren en materialen. U maakt facturen en controleert betalingen. Kortom, u hebt het druk. Vooral met administratieve zaken die niet tot uw kernactiviteiten behoren. En dus kunt u wel wat ondersteuning gebruiken.

Compleet bouwpakket
Om in de huidige markt bij te blijven, wordt het steeds belangrijker goed op de hoogte te zijn van alle relevante ontwikkelingen. Zowel binnen als buiten uw onderneming. ICT in de bouw is volop in beweging. Ontwikkelingen leiden tot integratie van het bouwproces, consumentgericht bouwen en versnelling van proces- en systeeminnovaties. Belangrijke gegevens moeten worden gesignaleerd, opgeslagen en steeds weer direct beschikbaar zijn. Altijd en overal. Dit geldt voor prijsinformatie, offertes, financiële gegevens, voorraadgegevens, vorderingsstaten, dossiers etc.

De meest ideale oplossing is een systeem, waarin alle gegevens geïntegreerd en gekoppeld aanwezig zijn. En waarbij u deze gegevens altijd en overal direct kunt oproepen. Dat vergroot de flexibiliteit en effectiviteit van uw onderneming. Voffice omvat een dergelijk systeem. Voor de ontwikkeling van Voffice is het traditionele bouwproces als basis gekozen. Uit decompositie is vastgesteld waar welke informatie op welk tijdstip voorhanden moet zijn, op welke wijze de werkzaamheden moeten worden verdeeld, wat de daarbij behorende ploegtaken zijn, hoe materiaalstromen lopen en hoe dit alles kan worden aangestuurd. Met gebruik van deze gegevens is het uitvoeringsproces vakkundig en integraal te bewaken op tijd, geld, informatie, kwaliteit en organisatie.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!

Privacybeleid