Vict Diensten

E-Commerce

Eenvoudig, voordelig en bovenal praktisch toepasbaar! Voffice is de bijzonder complete en voordelige E-commerce oplossing van Vict Informatici. Voffice is een totaalpakket dat voorziet in uw eerste E-commerce toepassing. Voffice is een softwarepakket, gecombineerd met een online database die u een complete oplossing biedt. Hoe gaat dit in zijn werk:

1. Op basis van uw wensen ontwikkelen wij de lay-out van uw Voffice webshop. Dit kunnen wij doen aan de hand van uw huisstijl, uw huidige website of in samenwerking met uw reclamebureau.

2. U ontvangt van ons een CD-ROM met het gebruikersvriendelijke Voffice softwarepakket. Hierin kunt u al uw te verkopen artikelen invoeren. Desgewenst maken wij een koppeling met uw huidige artikel- of voorraadbestand

3. Met een 'druk op de knop' worden al deze artikelgegevens op het internet bijgewerkt. Het grootste voordeel: u kunt zelf bepalen welke artikelen u op internet aanbiedt en u kunt zelf uw artikelbestand 24 uur per dag, 7 dagen per week bijwerken!

Een belangrijk aspect daarbij is dat u alleen verbinding met het internet hoeft te maken op het moment dat het artikelbestand op internet moet worden bijgewerkt. Invoeren, wijzigen en verwijderen van data kan zonder internetverbinding plaatsvinden.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!

Privacybeleid