Vict Diensten

Software as a Service (SAAS, VOffice)

Software as a Service (Saas, Voffice) is software die als een online dienst wordt aangeboden. U hoeft als gebruiker de software niet aan te schaffen, maar sluit een contract af voor een vast bedrag per maand voor het gebruik. Een meer gespecialiseerde vorm van cloud computing. Vict Informatici zorgt voor installatie, onderhoud en beheer, u als gebruiker benadert de software over het internet bij Vict Informatici.

Aanschaf van dure server licenties en bijkomende hoge implementatiekosten wordt vermeden. Het gebruikersgemak van programma's is hoog, want iedereen met een computer, internet aansluiting en basiskennis van het programma kan er op elk gewenst moment mee aan de slag. Middels een combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord krijgt u toegang tot de software.

Voffice is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Een contract wordt opgesteld naar uw specifieke wensen en eisen. De maandelijkse kosten zijn gebaseerd op de werkelijke aantallen gebruikers en de verschillende opties die u kiest.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!

Privacybeleid