Vict Diensten

Remote Beheer

Wat doet Remote Beheer? Pro-actief en reactief management.

De server binnen uw onderneming wordt voorzien van software die voortdurend alle kritieke parameters van uw server in de gaten houdt. Voor al deze parameters worden grenzen bepaald. Bij het overschrijden van zo'n grens zal de software zelfstandig contact opnemen met de centrale management console bij Vict Informatici.

Voordeel van deze methode is dat wij aankomende problemen in uw netwerkomgeving tijdig kunnen signaleren, nog voordat u en uw gebruikers problemen ondervinden. De beheerders bij Vict Informatici beschikken over een online verbinding met uw servers. Zij kunnen dus altijd, naar aanleiding van een melding of op regelmatige intervallen, het beheer van de server(s) op zich nemen en problemen oplossen.

Alle parameters die op de servers verzameld worden, worden door ons opgeslagen in een database. Dit schept de mogelijkheid om op afgesproken tijden rapportages te verzorgen. Ook maakt deze database het mogelijk om voorspellingen te doen over te verwachten bottlenecks in de toekomst.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!

Privacybeleid