Vict Diensten

Webdesign

Succesvol zaken doen op internet begint bij uw website. Een website is uw visitekaartje op internet en verdient daarom de nodige aandacht wat betreft ontwerp, snelheid, bereikbaarheid en de aangeboden informatie. Bij Vict Informatici bent u aan het juiste adres voor een ontwerp waarmee uw bedrijf zich in eigen stijl op de digitale snelweg profileert. Met onze creatieve inbreng ontwikkelen wij voor uw organisatie een professionele website. Daarbij maken wij uiteraard gebruik van de nieuwste technologie op hard- en softwaregebied.

U kunt rekenen op een gedegen advies en een weloverwogen implementatie om uw website voor uw doelgroep optimaal toegankelijk te maken. Behalve voor de bouw van nieuwe websites, kunt u ons ook benaderen voor het restylen van uw huidige website.

Eventuele hardware problemen worden volledig door uw contactpersoon van Vict Informatici afgehandeld volgens SLA (Service Level Agreement).

Voor iedere organisatie en voor ieder budget kunnen wij vrijblijvend een passende offerte aanbieden. Voor een succesvolle website is er meer nodig dan alleen een fancy uiterlijk. Onze consultants begeleiden u stap-voor-stap bij de implementatie van uw website op internet. Uw website dient natuurlijk ook daadwerkelijk op internet aanwezig te zijn. Daarvoor stelt Vict Informatici haar eigen snelle webhosting servers ter beschikking.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!

Privacybeleid