Vict Informatici Hosting

Facilitaire Dienstverlening

Voffice is een complete applicatie, die voorziet in de automatisering van alle binnen de facilitaire dienstverlening voorkomende werkzaamheden. De branchespecifieke functionaliteiten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met deskundigen uit de markt en zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van Voffice in de facilitaire dienstverlening. Als producttechnisch marktleider biedt Voffice echter méér dan de doorsnee softwarepakketten.


Multifunctionele toepassingen

Personenbeheer: Met Voffice kunt u een centrale personendatabase onderhouden. De toegangscontrole kunt u optimaal beheren. U hebt de mogelijkheid om de receptie professioneel in te richten met onder andere een overzichtelijke bezoekersregistratie en de routering van de telefooncentrale.

Onroerend goed beheer: Met Voffice kunt u de inzet van kantoorruimtes optimaliseren. Daarnaast kunnen zaken als het beheer van contracten, verzekeringen en afspraken rondom het onroerend goed centraal worden vastgelegd.

Reserveringssystemen Dient voor het beheer van de verschillende ruimtes. U kunt bijvoorbeeld de bezetting van vergaderruimtes, presentatie apparatuur en lunchtafels regelen.

Logistiek beheer: Bij veel facilitaire activiteiten zijn logistieke processen betrokken. Met deze module kunt u het volledige logistieke proces van artikelaanvraag tot levering managen, inclusief het voorraadbeheer.

Documentenbeheer: Ter ondersteuning van facilitaire processen zijn vaak documenten zoals tekeningen, foto's, contracten en schema's nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Met deze module kunt u digitale documenten met betrekking tot gebouwen centraal opslaan.

Service en/of communicatie: U kunt klachten, verzoeken, storingen, bestellingen of aanvragen van diensten centraal registreren. Zo voorkomt u dubbele meldingen.

Managementinformatie: Doordat verschillende facilitaire activiteiten door een centraal systeem worden ondersteund kan Voffice belangrijke managementinformatie genereren.

Branchevoordelen:

  • Voffice sluit goed aan op de dagelijkse praktijk, maakt het werk efficiënter en klantvriendelijker doordat de kans op fouten kleiner wordt en de doorloopsnelheid van mutaties en aanvragen wordt vergroot;
  • Gebruikers kunnen meer inzicht krijgen in de processen en de status van aanvragen;
  • Voffice integreert de ondersteuning van meerdere facilitaire processen in éen systeem;
  • Er bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van één centrale database, waardoor u gegevens maar eenmalig hoeft in te voegen;
  • Managementrapportages maken het bewaken, analyseren en bijsturen van processen eenvoudiger.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!

Privacybeleid