ICT advies en tips

Browsers kunnen behoorlijk van elkaar verschillen. Voffice is browser onafhankelijk en werkt goed op de meest gangbare browsers. Onze tip! Kies Google Chrome als standaard browser voor zorgeloos en stabiel werken in Voffice.

Wist u dat u uw bijlage gewoon vanuit uw bureaublad of bijv. vanuit windows/verkenner naar voffice kunt slepen? Probeer het eens, het werkt super handig en snel.

U kunt in Voffice meerdere bijlagen tegelijk downloaden. Ook kunt u meerdere bijlagen tegelijk koppelen in Voffice. Hoe handig is dat!

Gebruikt u de Voffice app al? Deze is snel, gemakkelijk en bovendien gratis te installeren op u smartphone. Accepteer de pushberichten en u ziet direct wanneer u een bericht in Voffice ontvangt.

Een mailadres zoeken in de Voffice app is eenvoudig door het klikken op het vergrootglas rechts van het aan-, het cc- of bcc veld. Zo voorkomt u het fout typen van een mailadres.

In de Voffice app is het net als in de desktop versie mogelijk om te wisselen van map. Zo kunt u gemakkelijk onderweg andere mappen inzien en daarop reageren.

Net als in de desktop versie kunt ook in de voffice app een bijlage toevoegen aan een email.

Dit maakt het gemakkelijker om ook onderweg snel even iets door te kunnen zetten.

Heeft u het al gezien? Er staat een actieoverzicht onder de relatie in de Voffice app. Zo heeft u in een blik overzicht op uw aankomende acties. Handig toch!

Wist u al dat in de voffice app onder de relatie een handig email overzicht is toegevoegd. Zo kunt u snel uw eerdere email terug vinden.

Wil je meerdere documenten uit één map als bijlage toevoegen aan een mail? Dan kan dat voortaan in één handeling door de betreffende documenten aan te vinken. TOP DUS!

Vict Informatici, benut de kansen van nieuwe technologie en automatisering. Laat je inspireren door onze uitleg, adviezen en tips op gebied van o.a. automatisering, ICT, cloudoplossingen en online telefonie.

Wil je weten wat Vict informatici Eindhoven kan betekenen voor de ICT vraag van jouw bedrijf op het gebied van ICT beheer, systeembeheer en netwerkbeheer?

Neem gerust contact met ons op!

Advies en tutorials op YouTube

Voor advies en vragen mag je natuurlijk altijd met ons bellen of mailen. Maar het kan erg gemakkelijk zijn om door een video/tutorial te zien hoe iets werkt of wat je kunt doen. Abonneer je dan op ons YouTube kanaal en blijf zo op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden die Vict en onze software jou te bieden heeft.