Vict Informatici

Voffice

Vict Informatici Home

NIEUWS

Marleen van Eijndhoven, directrice LEVgroep (www.levgroep.nl)
Op het gebied van onze interne sturing kunnen we Voffice inzetten bij de prestatieverantwoording. Zowel van medewerkers, per team als van leidinggevenden. Maar ook de uren- en verlofregistratie zijn met Voffice altijd voor iedereen inzichtelijk,' volgens Marleen van Eijndhoven. Pluspunten die maken dat mensen prettiger werken in de organisatie, maar bijvoorbeeld ook dat de LEVgroep betere resultaatafspraken kan maken met gemeentes. 'Met Voffice is alles aangepast aan onze manier van werken en is niet onze manier van werken aangepast aan het systeem.' Voor Marleen van Eijndhoven is dit het grootste voordeel van de software van Vict. Maatwerk dus en per afdeling zijn er oplossingen die daar werken. Maar wel met een goede structuur die bewaakt wordt en zonder 'wildgroei'.

Rob Laarhoven, directeur Tech Sharks (www.techsharks.nl)
In 2006 zijn wij overgestapt naar Voffice. Het goed in kaart brengen van de arbeidsmarkt en daarbij horende technisch specialisten wordt steeds meer een markt van details. Het grote voordeel van Voffice is dat wij er zelf onze draai aan kunnen geven in plaats van het aanschaffen van een statisch geheel waar alles in is vastgelegd. Na de kredietcrisis in 2008/2009 is er een flinke "shift" gekomen in de arbeidsmarkt en de benadering daarvan. In overleg met Voffice hebben wij op dat moment cruciale wijzigingen door kunnen voeren in samenspraak met onze visie op de arbeidsmarkt binnen de techniek. De arbeidsmarkt is dynamisch en wordt steeds dynamischer en gelukkig hebben wij met Vict en Voffice een partner die met ons meedenkt in deze spannende en interessante tijden. We gebruiken inmiddels ruim 6 jaar Voffice en ervaren de toegevoegde waarde nog elke dag, ik ga ervan uit dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Marco Schreijen, controller bij Bonnema Heerlen (www.bonnema.nl)
Toen wij in 2006 voor Voffice kozen hadden we een al een aantal CRM-pakketten nauwkeurig onder de loep genomen. Alle anderen hadden voordelen en nadelen ten opzichte van de Oracle maatwerk applicatie waar we van migreerden. Geen enkele bood dezelfde functionaliteit die wij zochten voor Makelaardij, Verzekeringen en Hypotheken. Vict en Voffice beloofde ons een stabiel basis CRM systeem waar al onze wensen modulair aan konden worden toegevoegd. Geen loze belofte! We hebben en gebruiken nu al meer dan zes jaar een systeem dat bij ons past en dat, net als Vict zelf, zo flexibel is dat we het snel kunnen laten aanpassen aan veranderende marktomstandigheden of werkwijzen. Probeer dat maar eens te vinden in een pakket en bij een andere aanbieder...!

Richard Ponjee, Eindhoven365 (www.eindhoven365.nl)
Door de alom bekende bezuinigingen in de overheidssector worden ook wij steeds meer gedwongen tot een efficiƫntere tijdsbesteding. Gelukkig helpt Voffice ons daarbij. Zo kunnen we bijvoorbeeld veel sneller en vollediger rapporteren. Met Voffice hebben we altijd en overal zicht op wat er in de organisatie gebeurt. Bovendien betalen we een vaste prijs zodat we nooit verrast worden door onverwachte kosten. En de medewerkers van Vict Informatici zijn erg betrokken bij wat we doen. Dat bevordert de samenwerking.


REFERENTIES

Lees meer over de referenties van Vict Informatici


NIEUWS

Volg het nieuws over Vict Informatici


SOCIAL MEDIA

Vict Informatici is te volgen op Social Media


Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!

Privacybeleid