Vict Informatici Over Ons

Kwaliteitsbeleid

Als softwareontwikkelaar onderkent Vict Informatici al jarenlang het belang van het realiseren van kwalitatief hoogstaande ICT-oplossingen. Dit belang wordt mede onderschreven door het opnemen van kwaliteitsmanagement binnen het ondernemingsbeleid. Het kwaliteitsbeleid van Vict Informatici dient als waarborg dat onze producten en diensten voldoen aan de kwaliteitseisen, voorschriften, wetten en daaraan ondergeschikte codes en normen. Dit ter borging van de klanttevredenheid.

Vict Informatici is sinds haar oprichting lid van de Stichting Domeinregistratie Nederland. Daarnaast streven wij actief naar certificering volgens het meest recente ISO 9001:2000 model. Het merk Voffice staat geregistreerd als official trademark.

Jaarlijks voeren wij zowel kwalitatieve als kwantitatieve klanttevredenheidsonderzoeken uit onder diverse gebruikersorganisaties. In het kader van continue kwaliteitszorg, evalueren wij elk project, dat door Vict Informatici wordt verzorgd, direct na afronding. Dit leidt tot doorlopende verbetertrajecten.


Referenties

Referenties van Vict Informatici

LEVGroep Logo
Nieuws

Volg het nieuws over Vict Informatici

Social Media

Vict Informatici is te volgen op Social Media

Contact

Vul hieronder uw gegevens in om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Vict Informatici
Postbus 555
5600 AN Eindhoven
Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
Vict Informatici
T: 040 - 23 23 300
F: 040 - 23 23 301
E: info@vict.nl

Blijf op de hoogte!

Privacybeleid