ICt AUTOMATISERING EINDHOVEN

Vict Informatici Eindhoven

veilig online met de bekroonde bescherming van Kaspersky™

Vict Informatici

Uw partner en ondersteuning in Veilig ICT, automatisering, telefonie, internetapplicaties, websites, clouddiensten en beheer.

Vict biedt een ruim pakket aan diensten en ondersteuning op Veiligheid in ICT zoals: Automatisering, telefonie, Voip, Clouddiensten, Voffice, webdesign, website, hosting, cloudservice, saas, consultancy, applicaties en veilig online met de bekroonde bescherming van Kaspersky™  

Meer dan 20 jaar ervaring in VICT, veiligheid en beheer

Stel uw vraag of maak vrijblijvende een afspraak.

Wat kan Vict betekenen voor uw bedrij, uw data en uw online beveiliging

Vict informatici heeft voor elke branche een passende, veiilge oplossing op maat met de bekroonde bescherming van Kaspersky™ . Voor zowel MKB als grootbedrijf verzorgen wij een uiterst veilige ICT en automatisering oplossing. Werk sneller en flexibeler met clouddiensten voor mail, documenten en meer. Handig voor thuiswerk of juist de flexibiliteit voor werken op verschillende locaties. Werk efficiënter door tijdrovende routinetaken te automatiseren bespaar kosten door over te stappen van traditionele telefonie naar een online telefooncentrale (VoIP). Deze manier van bellen via internet is niet alleen goedkoper, maar biedt ook meer mogelijkheden voor de veiligheid van uw data.

Wij helpen u door het veiligheids doolhof van ICT en automatisering en ervaar de voordelen voor uw onderneming

Welke tools zijn er in de markt en hoe maak ik mijn keuze? Door middel van een specialistisch advies regelen wij de beveiliging van data en de automatisering voor bedrijven, van klein tot groot maar altijd op de meest slimme veilige manier. Elke organisatie stelt immers andere eisen aan het netwerk of de systemen en daar houden wij rekening mee.

De groei van nieuwe technologieën biedt nieuwe kansen. Maar door de daaruit voortvloeiende, groeiende afhankelijkheid van IT worden cyberdreigingen een wereldwijd probleem. Expertise in IT-beveiliging is daardoor dubbel zo belangrijk geworden. Vict is op de hoogte van de cyberdreigingen in de wereld. Onze experts hebben enorm veel kennis van en ervaring met deze dreiging en maken gebruik van Kaspersky voor het opsporen en neutraliseren van alle vormen van schadelijke programma’s.

Kosten en tijd besparen? Verouderde software verbeteren?

Samen maken we jouw organisatie veilig klaar voor de toekomst. Vict is betrouwbaar, veilig, helder in communicatie, up-to-date en snel. Bovendien krijg je altijd persoonlijke ondersteuning, mocht er onverhoopt iets misgaan.

Heeft u graag een korte rondleiding door onze producten, maak dan kennis met ons YouTube kanaal

De juiste keuze in ICT en AUTOMATISERING

Jaren ervaring in netwerk en systeembeer. Veilig betrouwbaar en stabiel met oog voor de toekomst.

ICT en software op maat. Branche-gericht, van MKB tot grootbedrijf, van zorg & welzijn tot de financiele sector.

Wij geven graag vrijblijvend advies op maat. Ons team staat voor u klaar en met de juiste expertise helpen wij u verder.