ICt AUTOMATISERING EINDHOVEN

Vict Informatici Eindhoven

Wat is voip - Eindhoven

Voice over IP / online telefonie

Uw telefooncentrale via het internet

Dat wil zeggen dat u via elke willekeurige werkplek bereikbaar bent voor en met uw team. Ideaal voor thuiswerk situaties en schaalbaar op maat voor uw onderneming.

Meer dan 20 jaar ervaring in ICT, veiligheid en beheer

Stel uw vraag of maak vrijblijvende een afspraak.

Wat kan Vict betekenen voor uw bedrijf

Vict informatici Eindhoven heeft voor elke branche een passende oplossing op maat. Voor zowel MKB als grootbedrijf verzorgen wij uw online telefooncentrale / voip telefonie en automatisering oplossing. Werk sneller en flexibeler met onze zakelijke online telefonie oplossing / hosted voip. Handig voor thuiswerk of juist de flexibiliteit voor werken op verschillende locaties. Werk efficiënter door direct te kunnen zien of iemand bereikbaar is. bespaar kosten door over te stappen van traditionele telefonie naar een online telefooncentrale (VoIP). Deze manier van bellen via internet is niet alleen goedkoper, maar biedt ook meer mogelijkheden.

Wij helpen u door het doolhof van online telefonie / voip en ervaar de voordelen voor uw onderneming

Welke tools zijn er in de markt en hoe maak ik mijn keuze? Door middel van een specialistisch advies regelen wij de online telefonie / voip voor bedrijven, van klein tot groot maar altijd op de meest slimme manier. Elke organisatie stelt immers andere eisen aan het netwerk of de systemen en daar houden wij rekening mee.

Kosten en tijd besparen? Verouderde telefonie verbeteren?

Samen maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst. Vict Informatici Eindhoven is betrouwbaar, helder in communicatie, up-to-date en snel. Bovendien krijg je altijd persoonlijke ondersteuning, mocht er onverhoopt iets misgaan.

Heeft u graag een korte rondleiding door onze producten, maak dan kennis met ons YouTube kanaal

De juiste keuze in ICT en AUTOMATISERING

Jaren ervaring in netwerk en systeembeer. Veilig betrouwbaar en stabiel met oog voor de toekomst.

ICT en software op maat. Branche-gericht, van MKB tot grootbedrijf, van zorg & welzijn tot de financiele sector.

Wij geven graag vrijblijvend advies op maat. Ons team staat voor u klaar en met de juiste expertise helpen wij u verder.