ICt AUTOMATISERING EINDHOVEN

Vict Informatici Eindhoven

Windows 11!
wat is nieuw!

Vict Informatici

Vict biedt een ruim pakket aan diensten en ondersteuning op Veiligheid in ICT zoals: Automatisering, telefonie, Voip, Clouddiensten, Voffice, Windows, webdesign, website, hosting, cloudservice, saas, consultancy en applicaties.

Meer dan 20 jaar ervaring in ICT, veiligheid en beheer

Stel uw vraag of maak vrijblijvende een afspraak.

Wat kan Vict betekenen voor uw bedrijf en uw systeem

Windows 11 Van een fris Startmenu tot een nieuwe manieren om verbinding te maken.

  • Krijg eenvoudig toegang tot alle apps die je nodig hebt in de nieuwe Microsoft Storen en Multitask met tools zoals Snap-indelingen en bureaubladen.
  • Maak rechtstreeks vanaf je desktop contact via Mcrosoft Teams. Bel of chat gratis, ongeacht het apparaat waarop men zich bevindt.
  • Alhoewel de introductie van Windows 11 vorige week heeft plaatsgevonden, zal de release datum voor Nederland eind 2021 zijn.
  • De overstap van Windows 10 naar Windows 11 zal waarschijnlijk gratis zijn.

Wilt u weten of uw pc aan de systeemvereiste voldoet voor Windows 11? Check dit dan op: https://www.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-11#pchealthcheck

Of neem contact op met Vict voor een persoonlijk advies op maat.

Vict informatici heeft voor elke branche een passende, veiilge oplossing op maat. Voor zowel MKB als grootbedrijf verzorgen wij een uiterst veilige ICT en automatisering oplossing. Werk sneller en flexibeler met clouddiensten voor mail, documenten en meer. Handig voor thuiswerk of juist de flexibiliteit voor werken op verschillende locaties. Werk efficiënter door tijdrovende routinetaken te automatiseren bespaar kosten door over te stappen van traditionele telefonie naar een online telefooncentrale (VoIP). Deze manier van bellen via internet is niet alleen goedkoper, maar biedt ook meer mogelijkheden voor de veiligheid van uw data.

Wij helpen u door het veiligheids doolhof van ICT en automatisering en ervaar de voordelen van Windows 11 voor uw onderneming

Welke tools zijn er in de markt en hoe maak ik mijn keuze? Door middel van een specialistisch advies regelen wij de beveiliging van data en de automatisering voor bedrijven, van klein tot groot maar altijd op de meest slimme veilige manier. Elke organisatie stelt immers andere eisen aan het netwerk of de systemen en daar houden wij rekening mee.

Kosten en tijd besparen? Verouderde software verbeteren? Maak de stap naar Windows 11

Samen maken we jouw organisatie veilig klaar voor de toekomst. Vict is betrouwbaar, veilig, helder in communicatie, up-to-date en snel. Bovendien krijg je altijd persoonlijke ondersteuning, mocht er onverhoopt iets misgaan.

Heeft u graag een korte rondleiding door onze producten, maak dan kennis met ons YouTube kanaal

De juiste keuze in ICT en AUTOMATISERING

Jaren ervaring in netwerk en systeembeer. Veilig betrouwbaar en stabiel met oog voor de toekomst.

ICT en software op maat. Branche-gericht, van MKB tot grootbedrijf, van zorg & welzijn tot de financiele sector.

Wij geven graag vrijblijvend advies op maat. Ons team staat voor u klaar en met de juiste expertise helpen wij u verder.