Informatie opvragen
info@vict.nl
Stratumsedijk 20 - 5611ND Eindhoven
040 232 33 00

Cloud Services

24/7 online bij je bestanden

De Cloud gebruiken binnen uw bedrijf!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN CLOUD SERVICES?

Cloud services kennen op zakelijk gebied een aantal voordelen:

MOBILITEIT

Cloud services zijn overal toegankelijk, dus iedere ruimte met een internetverbinding wordt een werkplek. Dit verhoogt de flexibiliteit en onafhankelijkheid.

PRIJS

De overstap van lokale hosting naar de cloud is qua kostenbesparing een logische stap: investeren in zware computers, een eigen server of software is niet meer noodzakelijk.

VEILIGHEID

Alle bedrijfsgegevens die u op een Cloud server plaatst worden ondergebracht in een beveiligd datacenter. De datacenters zijn 24/7 dedicated bezig met beveiliging en bieden daardoor optimale bescherming tegen hackers en virussen.

BESCHIKBAARHEID

Een cloud service draait op meerdere servers. Dus zelfs als er hardware defect raakt, kunt u gewoon altijd blijven doorwerken. Dit is een groot voordeel voor ondernemers die nu via één server toegang hebben tot de IT omgeving.

ONDERHOUD

Het handmatig bijhouden van updates en het vernieuwen van softwarelicenties is voor veel bedrijven een tijdrovend en kostbare bezigheid. Een cloud service maakt gebruik van online software die automatisch wordt bijgewerkt vanuit de provider.

MAATWERK

Cloud services zijn schaalbaar en worden aangepast op de wensen en behoeftes van uw bedrijf. Ook als uw organisatie in de loop der jaren groeit of krimpt. In beide gevallen kunt u de cloud services automatisch aanpassen aan de ontwikkelingen van uw bedrijf.