• Het is uitermate belangrijk uw website steeds up-to-date te houden.

  Het is van cruciaal belang om je website up-to-date te houden. Ten eerste draagt dit bij aan de veiligheid van je website en gegevens. Door regelmatige updates te installeren, kunnen beveiligingslekken en kwetsbaarheden worden verholpen, waardoor het risico op hacks, malware-infecties en gegevenslekken wordt verminderd.Daarnaast verbetert het updaten van je website de functionaliteit en prestaties ervan. Updates van je websiteplatform, contentmanagementsysteem en plug-ins brengen vaak nieuwe functies, verbeteringen en bugfixes met zich mee. Door deze updates toe te passen, kun je profiteren van betere prestaties, een verbeterde gebruikerservaring en meer flexibiliteit bij het beheren van je website.

  lees meer…

 • Rijksoverheid moet stoppen met TikTok.

  Gemeentelijke instanties maken steeds vaker gebruik van apps en andere vormen van online media om in directer contact te staan met hun inwoners en ondernemers. De geschiktheid van bepaalde sociale mediakanalen kunnen deze instanties laten screenen door een aanspreekpunt via de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) in te schakelen.

  lees meer…

 • 80% van de mkb’ers wordt getroffen door cybercriminaliteit!

  Cybercriminelen richten zich tegenwoordig steeds meer op het midden- en kleinbedrijf in plaats van op grote ondernemingen. Maar liefst 80 procent van de mkb’ers wordt getroffen, terwijl dit bij grote bedrijven slechts driekwart is. Ondanks deze trend beschouwt slechts 30 procent van de mkb’ers cybercriminaliteit als een groot risico. Bij grote organisaties is de perceptie van het risico echter gestegen van 41 naar 64 procent.

  lees meer…

 • De snelle ontwikkeling van AI vergt een nieuwe set aan regelgeving.

  AI (Kunstmatige intelligentie) is een snel groeiende technologie die veel potentieel biedt, maar ook risico’s met zich meebrengt. Om de veiligheid, privacy en mensenrechten te beschermen, hebben veel landen regelgeving ingevoerd om het gebruik van AI te beheersen. De EU is bezig met het opstellen van de Artificial Intelligence Act (AIA), die verschillende aspecten van AI zal reguleren, waaronder het gebruik van biometrische gegevens, transparantie en aansprakelijkheid.

  lees meer…

 • Efficiënt, snel en persoonlijk solliciteren voor jouw droombaan via WhatsApp!

  Solliciteren via WhatsApp heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele sollicitatieprocedures. WhatsApp is een snel en direct communicatiekanaal, waardoor sollicitanten snel en gemakkelijk kunnen reageren op vacatures. Bovendien is WhatsApp een vertrouwd en gemakkelijk te gebruiken platform voor dagelijkse communicatie, waardoor het sollicitatieproces toegankelijker wordt.

  lees meer…